top of page
Signing Contract_edited.jpg

Udvikling af visuel kontrakt

Vil du gøre dine kontrakter mere engagerende?

Gør dem visuelle. 

Skift til en ny tilgang i kontraktstyring med vores service til Visuel Kontraktoprettelse. I samarbejde stræber vi efter at udvikle visuelt klare og intuitive kontrakter.

 

Denne proces involverer en kombination af dine indsigter med vores ekspertise for at skabe kontrakter, der er juridisk omfattende, men samtidig enkle og lette at forstå. Med VIXCO oplever du fordelene ved klarere kommunikation og en brugervenlig tilgang. 

Engagerende

Bryder med de traditionelle kontrakter ved at skabe visuelt engagerende kontrakter, der er tiltalende og forståelige for alle parter

Fremmer forståelse og tillid

Vores tilgang reducerer ikke kun tvetydighed og potentielle konflikter, men fremmer også tillid. Demokratiske visuelle elementer sikrer, at alle parter har en fælles forståelse

Brugervenligt

Tilbyder en mere intuitiv og brugervenlig oplevelse, især for dem, der kan føle sig overvældede af traditionelle, teksttunge kontrakter

Processen

Analyserer diagram
Design uden navn (1).png
Business Præsentation

1: Lære hinanden at kende

Indledende konsultation:

Vi starter med at forstå din organisations unikke krav.

 

Design af skræddersyede visuelle elementer:

Vores team skaber derefter skræddersyede visuelle komponenter, der er i overensstemmelse med din kontrakts mål. Dette inkluderer valg af passende grafik, layouts og visuelle temaer, der afspejler essensen af aftalen.

2: Produktion af visualiseringerne

Integration af visuelle elementer: Dernæst integrerer vi disse visuelle elementer problemfrit med kontraktens indhold.

 

Iterativ feedback:

Gennem hele processen deltager vi i iterative feedbacksessioner med dit team. Dette sikrer, at den visuelle kontrakt præcist er i overensstemmelse med dine forventninger og krav.

3: Implementering 

Implementering af den visuelle kontrakt:

Når designet opfylder dine forventninger, færdiggør vi den visuelle kontrakt. Resultatet er en kontrakt, der fra starten er visuelt intuitiv, hvilket fremmer en klarere forståelse og mere smidig kommunikation mellem alle involverede parter.

Interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig?

bottom of page