top of page
Cookie- og privatlivspolitik hos VIXCO ApS

Introduktion


Når du besøger vores hjemmesideder indsamles oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se instruktionerne) og undlade yderligere brug af hjemmesiden.

Nedenfor har vi uddybet de oplysninger, der indsamles, deres formål, og hvilke tredjeparter der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden bruger "cookies", som er en tekstfil, der er gemt på din computer, mobil eller lignende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies må ikke indeholde skadelig kode, såsom virus.

Det er muligt at slette eller blokere cookies. Se instruktioner: http://minecookies.org/cookiehandling

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan annoncer blive mindre relevante for dig og dukke op oftere. Du kan også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personlig data

Generel
Persondata er alle former for information, der i et vist omfang kan henføres til dig. Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række af sådanne oplysninger. Dette sker for eksempel ved regelmæssig adgang til indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, bruger andre tjenester eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografiske placering og hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du udtrykkeligt giver samtykke til dette og selv indtaster oplysningerne, behandles også følgende: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Dette sker typisk i forbindelse med oprettelse af login eller køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) og databeskyttelsesloven.

Dine data vil kun blive brugt til det formål, som de blev indsamlet til, og de slettes, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at forhindre, at dine data ved et uheld eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller tilgået af uautoriserede personer, misbrugt eller på anden måde behandlet i strid med loven.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, der med størst sandsynlighed er relevante for dig, til at registrere dine køb og betalinger og til at levere de tjenester, du har efterspurgt, såsom at sende et nyhedsbrev. Derudover bruger vi oplysningerne til at optimere vores tjenester og indhold.

Tilbageholdelsesperiode
Oplysningerne opbevares i den periode, loven tillader, og vi sletter dem, når det ikke længere er nødvendigt. Perioden afhænger af arten af oplysningerne og årsagen til opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår oplysninger slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer du modtager og eventuelt klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment osv. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter der er involveret i afsnittet "Cookies" ovenfor. Oplysningerne bruges til at målrette annoncering.

Vi bruger også en række tredjeparter til lagring og behandling af data. De behandler kun oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til deres egne formål.

Videregivelse af personoplysninger såsom navn og e-mail mv. vil kun ske, hvis du giver dit samtykke. Vi bruger kun databehandlere i EU eller i lande, der kan yde tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger.

Adgang og reklamationer
Du har ret til at blive informeret om de personoplysninger, vi behandler om dig i et fælles format (dataportabilitet). Du kan også til enhver tid gøre indsigelse mod brugen af oplysninger. Du kan også trække dit samtykke til behandling af oplysninger om dig tilbage. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet.

For henvendelser kan du kontakte: info@vixco.dk. Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Hvis du ikke længere ønsker, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller du ønsker, at vi begrænser behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende en anmodning til førnævnte e-mailadresse.

Forlægger
Hjemmesiden ejes og udgives af:

VIXCO ApS
Universitetsbyen 14
8000 Aarhus C
E-mail: info@vixco.dk

bottom of page